tiistai 28. huhtikuuta 2015

Tuttua ja tylsää

Tämäkin viikko alkoi sitten yläkerrassa. Hommia ei ollut tänään eikä eilen, lukuunottamatta muutamien työvuorojen varmistamista tietokoneelta sekä muutaman työnhakijan lisäämistä. Ei oikeastaan mitään uutta kerrottavaa.

Onneksi huomenna tapahtuu jotain. Olen kuitenkin niin mukavalla tuulella, että jätän sen mysteeriksi tässä vaiheessa. Mutta tälle viikolle ei käynyt onnea ja toimistalla mennään vielä.

Puhelimen kuvia tuli nytten selailtua ja sieltä parit kuvat työpaikan lemmikeistä löytyi. Ensi viikolla yritän saada kuvia otettua työpaikan tiloista ja mikäli vuoro tulee kentälle nii mahdollisuuksien mukaan sieltäkin.

Kuku

Lavinian kissa, jonka nimeä en muista.
Kuku on välillä vähän ärsyttävä, en tiiä onko tahallaan vai ei. Mutta tykkää ainakin lennellä kohti ja pistää muut varomaan. Lisäksi Kuku pitää ihanaa ääntä oli se sitten sisällä tai pihalla.

Kissa oli melko, nii no kissa. Ei oikeestaan kauheemmin tullut näyttäytymään vaan pysyi muualla. Keksi myös hyviä piiloja ja lähes koko toimisto etsi välillä kissaa. Onneksi ei ollut lähtenyt ovesta pihalle.

Ei tosiaan paljon ole uutta kerrottavaa joten on hieman vajaampi tällä kertaa.

2 kommenttia:

  1. Morjens Patrik
    Mukavia kuvia.Voisitko ottaa seuraavaksi kuvia erilaisista työympäristöistä, ja selostaa hieman mitä niissä tapahtuu ammatilllisesti.
    Pertti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kunhan sinne kentälle pääsee nii saa sieltä ja maanantaina sitten toimistolta voin ottaa kuvia.

      Poista