torstai 2. huhtikuuta 2015

Ensinmäinen päivä töissä

Tänään oli siis ensimmäinen päivä töissä. Matkat sujuivat onneksi hyvin ja kilometrin aamu lenkki sairaalan pysäkiltä Signal 8:n ovelle taittoi nopeasti ja helposti.

Töissä sitten ensinmäisenä tavattiin Jovan jonka jälkeen kun olimme kaikki koolla niin Joseph otti meidät vastaan. Joseph kertoi ensinnä erilaisista palveluista mitä Signal 8 tuottaa. Esittelyn jälkeen tehtiin paperit valmiiksi koulua varten.

Kun paperit oltiin kirjoitettu käytin tekemässä pienimuotoinen esittelykierros Signalin tiloissa. Päivä olikin sen jälkeen pulkassa, kun eivät antaneet tehtäviä vaan ainoastaa mietittäväksi mihin päin työhön haluaa panostaa toimistojakson jälkeen. Ensin meillä on noin kolmen viikon jakso, jossa ollaan toimistossa ja harjoitellaan eri tehtäviä siellä jonka jälkeen sitten kentälle ns. oikeisiin töihin.

Perjantaina on paikallinen arkipyhä jolloin ei ole töitä vaan työt alkavat vasta maanantaina. Toisaalta se on ehkä ihan hyvä niin pääsee tutustumaan busseihin ja paikalliseen kulttuuriin ja tapoihin.

Tälläistä tänään!

1 kommentti:

  1. No onneksi lopulta löysitte perille. Hyvää Pääsiäistä! -Ilona

    VastaaPoista