perjantai 24. huhtikuuta 2015

Viikko lähenee loppuaan, jälleen

Tänään oli uutta tehtävää töissä. Oli vuorossa paikallisten ja ulkomaalaisten työnhakijoiden työhakmusten listaamista tietokoneelle tietokantaan. Muuten työ oli samaa kuin aiemmin serbialaisten lisääminen. Uutena oli oikeastaan vain kopioiminen toiseen sarakkeeseen ja erillisen liuskan kirjottaminen. Hakemuksesta koneelle laitetaan järjestysnumero joka määräytyy vuoden alusta sekä henkilön yhteystiedot.

Tämän lisäksi iltaäpäivällä kun puhelimet alkoivat jälleen soida kun työntekijät soittelivat työvuorojen perään, Floyd kysyi että haluanko kokeilla vastata ja antaa työvuorot. Tottakai kun tämä on kuulostanut mielenkiintoiselta kun sivusta katsonut. No ensinmäinen puhelu ja menikin yllättävän hyvin. Tämä työntekijä suostui kertomaan nimensä sekä mitä halusi. Sitten työvuorolistasta etsin oikean henkilön ja kerroin minä päivänä on vapaata ja milloin töitä ja missä kohteessa. Sitten vain merkkaus henkilön yli jotta Floyd tietää ketkä ovat vastaanottaneet työvuoronsa.

Seuraavat pari puhelua menikin sitten kuten aina. Työntekijät kysyivät Floydia ja eivät kertoneet nimiänsä, joten ei oikein ollut siten muuta vaihtoehtoa kuin antaa puhelin Floydille ja antaa hänen kertoa työvuorot heille. Näitä tälläisiä puheluita kerkesi tulla kolme tai neljä jonka jälkeen tuli hiljaisempi aika ja en kerennyt puhelimeen asti ennen kuin Floyd kerkesi jo ottaa puhelun vastaan.

Tänään myös saatiin Signalin työvaatteet. Asuun kuuluvat kauluspaita, suorat housut, solmio sekä villapaita. Onneksi solmiota ei tarvitse solmia kun on valmiiksi tehty solmio muuten varmaan ensimmäinen aamu kun töihin pitää lähteä niin se olisi kaulassa hirttosolmussa :D. Maanantaina vielä toimistolle ja sitten katsotaan minne päästään kentälle hommiin. Tänään oli alustavasti puhetta että itse pääsisin lentokentälle Lufthansan johonkin respa pisteeseen. Tämä kuulosti kyllä hyvältä kun ilmailu on lähellä sydäntä ja respassa joutuu sekä saa puhua englantia niin varmasti kielitaitokin paranee sen myötä.

Pakollinen univormu-selfie töistä!
Sitten viikonlopun viettoon sekä odottamaan ensi viikon töitä..!

1 kommentti:

  1. Terve! Jännittävältä kuulostaa, toivottavasti pääset lentokentälle. -Ilona

    VastaaPoista