maanantai 20. huhtikuuta 2015

Neljäs viikko pyörähti käyntiin!

Vähisillä unilla töihin tänään ja aloittamaan neljättä viikkoa Maltalla. Töissä tänään ei yläkerrassa  toiminut netti ollenkaan joten pääsin Davidin kanssa haukkaamaan raitista ulkoilmaa. Lähdimme siis hakemaan lukkoja lasivitriiniin, joita ei kuitenkaan löytynyt. Kävimme varmaan neljässä paikassa katsomassa, mutta missään ei ollut oikeanlaisia lukkoja.

Parhainta oli kuitenkin tuo liikennekulttuuri. Poliiseja ei täällä ilmeisesti kiinnosta nuo liikennesäännöt vaan jos oikein ymmärsin näitä valvovat jotkut muut toimihenkilöt. Nopeusrajoitukset ovat vain numeroita tien sivussa eikä niitä kauheasti kukaan katsele, ainakaan tämän päivän mukaan. Oli kuitenkin mielenkiintoista nähdä autoilua myös muualtakin kuin sivusta tai bussista käsin, piiriyötä odotellessa.

Iltapäivällä ei ollut ylhäällä tekemistä joten pääsin alakertaan tekemään töitä. Tällä kertaa otin vartijoiden ns. tapahtumailmoitus kirjoista kohteen ja aikavälin jonka laitoin word-tiedostoon tietokoneella. Tämän jälkeen Paula ja Tuija liimasivat ja teippasivat paperisen liuskan jokaiseen lokikirjaan. Tätä tehtiin useamman kymmenen kirjan kanssa. Kun kirjat olivat valmiina ne laitettiin laatikoihin ja vietiin alas varastoon.

Tämän jälkeen alkoikin se hauskin osuus. Alettiin vain repimään paperia silpuksi. Paperia riitti ja sitä riittää myös huomennakin ja siinä se päivä taitaa mennäkin sitten.

1 kommentti:

  1. Paperin silppuaminen kuulostaa hauskalta, mutta nyt toivottavasti alat päästä jo muihinkin hommiin. Ehkäpä se piirikierros sieltä tulee? Ilona

    VastaaPoista