sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Loppu viikon ajalta

Meni hieman nopeasti parit viime päivät ja jäi hieman blogin kirjoittelukin vähiin. No tästä se taas alkaa. Torstaina ja perjantaina molempina päivinä töissä jatkui samalla mallilla kuin keskiviikkonakin. Alkuun oli tylsää kun soittelut työntekijöille jatkuivat, mutta onneksi pääsin sentään alakertaan jälleen. Kuitenkaan alhaalla ei ollut tehtäviä ja se oli käytännössä taukoa. Siinä tulikin sitten vain uutisia luettua kun ei asiakkaita käynyt. Kun asiakkaita tuli käymään niin jatkui perusmeininki, että soittoa ylemmäs, jos en osannut/tiennyt mitä asiakkaalle tehdään. Puheluita tuli käänneltyä ns. keskikertaan sekä yläkertaan. Perjantai kuitenkin oli onneksi hiljaisempi puhelimien kohdalla kuin edellinen perjantai. Onneksi ei kuitenkaan kaikkiin puheluihin tarvinnut vastailla.

Lauantain vapaapäivä menikin sitten jälleen lentokentällä. Aurinko paistoi ja varjossa oli jotain +24 paikkeilla. Käsiin tuli väriäkin ihan kivasti.

Tänään eli sunnuntaina sitten lähdettiin Paulan ja Tuijan kanssa käymään paikallisilla mansikka festareilla. Kovat olivat odotukset kun sitä koko viikon on mainostettu. Kuitenkin kun paikalle päästiin tuli todettua, että olipahan pieni paikka. Koko festari homma oli tehty yhen kirkon ympärille jossa oli suurin piirtein viisi eri kojua jotka myivät erilaisia torttuja, kakkuja ja muita leivoksia jossa oli täytteenä, yllättäen mansikoita. Alue oli pieni ja ihmisiä todella paljon, joten ei oikein ollut onnistunut juttu mielestäni. Lisäksi kun bussilla. joka oli aivan täysi, meni noin tunnin verran sinne ja sama pois päin. En olisi lähtenyt mikäli oisin tuon tiennyt, Mutta ensi viikolla uudet seikkailut, niitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti