sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Puolet meni ja toiset on jäljellä

Niin se viikko vaan vierähti äkkiä jälleen ja siten ollaan jo reissun puolessa välissä. Tekemistä varmasti riittää vielä toiselle puolellekin. Eilen kävimme isommalla porukalla saaren toisella puolella Popeye Villagessa. Nykyisin museo käytössä oleva kylä oli siis aiemmin tuon Popeye elokuvan lavasteita. Elokuvan olen nähnyt joskus aiemmin ja kuvia kun katsoi etukäteen kylästä niin näytti aivan upealta ja utooppiselta. Kuitenkin olisin odottanut ehkä hieman enemmän kylältä. Lähes kaikki talot olivat avoinna ja pääsi sisälle katsomaan. Lisäksi myös elokuvan tarvikkeita kuten lamppuja oli esillä taloissa.




Eilen oli myös tarkoitus mennä rannalle porukalla tuon Popeyen jälkeen, mutta oli sen verran tuulista ettei sitten jääty vaan lähdettiin takaisin kämpille.

Tänään sunnuntaina on ollut erittäin laiska päivä. Kämpillä ollut koko päivän. Onneksi sää on ollut hyvä ja terassilla on voinut olla. Aamupäivällä myös siivottiin yhdessä ja sen jälkeen muut lähtivät rannalle. Päivä kokonaisuudessaan on kuin Selviytyjistä. Kaasu loppui joten ruokaa ei voi laittaa ja mitään valmistakaan ei ole. Toivottavasti huomenna saadaan lisää kaasua ja saa tehtyä ruokaa taas vaihteeksi. Näihin kuviin ja tunnelmiin...!

1 kommentti:

  1. Komialta näyttää, Rasimuksen Mikon kanssa tässä ihasteltiin kuvia :) Toivotaan myös, että kaasua saadaan ja pääsette ruuan laittoon.

    Hyvää reissun toista puolikasta!

    -Ilona

    VastaaPoista