perjantai 10. huhtikuuta 2015

Johan oli markkinat!

Keskiviikkona töissä oli vuorossa tiistaina ohjeet tehtyyn työhön. Tehtävänä oli siis eräiden kohteiden kuukauden tuntimäärät merkitä ylös ja tallentaa taulukot tietokoneelle. Tässä oli mukana tuo pc-sovellus ja sen käyttäminen. Melko yksinkertainen sovellus ja kun yläkertaan pääsee nii saa käyttää sitä enemmän. Kun tunnit oli merkattu hommat jatkuivat seuraavaan työhön eli arvokuljetuksen kohteiden värittämiseen. Grace jätti vanhat listat, jotta edellisen kuukauden asiakkaiden väritunnuksia pystyi hyödyntämään maaliskuun osalle. Vanhat asiakkaat menivät vanhoilla merkinnöin ja uudet menivätkin sitte uusilla erittäin luovilla kuvioilla.

Kun edelliset hommat olivat valmiit jatkoin Lavianin auttamista. Olin kuulemma niin avulias tuntien tarkastuksessa, että pääsin tunnin etuajassa eli jo puoli neljä. Tosin vaikka ajoissa pääsinkin niin kuudelta kotona. Ruuhkat olivat sen verran kovat että jono liikkui huonoimillaan noin 10m minuutissa. No selvisin kuitenkin.

Torstaina sitten alkoi työt sitten alakerrassa. Aulassa Kimberlyn kanssa laitettiin tiistaina tehtyjä kansioita tietokantaan. Kun tajusi mitkä tiedot menevät mihinkin väliin työ oli tietokannan päivitys helppoa. Kimin kanssa ruokatauon jälkeen jatkettiin yhteen jonka jälkeen jäin yksin alas. Tietokannan päivitystä jatkui aina neljään asti kunnes kansiot olivat lisätty tietokantaan. 16.15 piti tulla jonkun sulkemaan, mutta tämä tuntemattomaksi jääneen henkilön piti tulla sulkemaan paikka, mutta olikin sairastunut joten jouduin jäämään puoli viiteen kunnes Pauli pääsi ja siten itsekin pääsin pois.

Perjantaina eli tänään oli markkinat samalla tiellä missä työpaikkamme on. No töistä sanottiin että menkää ihmeessä käymää joten sinne lähdettiin pyörimään Tuijan ja Paulan kanssa. Vähän reilu tunti siellä sitten saatiin aikaa kulumaan. Sitten kuitenkin aika koitti ja mentiin takaisin töihin. Itse olin ennen ruokataukoa ja sen jälkeen alakerrassa Kimin kanssa ja jatkoimme tietokannan päivittämistä tietokoneelle. Kim lähti siinä yhden aikaan jonka jälkeen jäin taas yksin. Tällä kertaa alakertaan tuli puheluita koko ajan kun työntekijät soittelivat ensi viikon töistä. Puhelun kun sai siirrettyä yläkertaa Floydille ja Davidille niin puhelin soi jälleen. Onneksi kuitenkin Lavinia tuli sanomaan ettei tarvitse enään vastailla, mikä helpotus. Asiakkaita tuli käymään alhaalla ja niistä sitten piti soittaa Lavinialle ja kysellä mitä tehdään heidän kanssa. Asiakkaiden ja puheluiden vastaanottamisen lisäksi lisäsin tietokantaa henkilöitä. Neljän aikoihin Lavinia tuli sanomaan että menisin auttamaan Tuijaa jonka jälkeen pääsimme lähtemään kotiin.

Vaikka paperityötä olikin niin nämä tietokannan päivitys hommat oli siinä mielessä mukavia, että kun tekemistä oli niin aikakin meni nopeesti. Näillä eväillä viikonloppuun ja seuraavaan viikkoon...!

1 kommentti: