tiistai 7. huhtikuuta 2015

Paperia, paperia ja lisää paperia

Tiistai ja toinen kunnon työpäivä. Tuijan kanssa pääyttiin paperihommiin ensimäiseksi viikoksi.
Tehtävänä oli alkuun laskea ja kirjata ylös kohteiden työtunteja milloinka vartijat ovat olleet paikalla. Helppo tehtävä ja hommat sujuivat nopeasti. Haasteellisuuden asiaan toi se kun Tuija ja Lavina joivat kahvia ja kun itse ei valmiskahvia juo, tosin se kahvin himo haihtui nopeasti.

Ruokatauon jälkeen alkoi seuraava urakka, paperityöt. Tällä kertaa kuitenkin tehtävänä oli selailla tietoja työntekijöistä. Kansioissa oli siis työntekijöiden todistuksia, CV, työsopimus, vaatelista ja sen tyyppisiä tietoja. Papereille oli tietty järjestys aiheittain. Kansioita oli paljon ja niitä jäi useita vielä lajittelematta. Melko helppoa tämäkin oli, mutta ei niin älyttömän tylsä homma. Näiden parissa menikin nelisen tuntia melko vauhdikkaasti.

Tuon tehtävän ohella päädyin sitten myös tutustumaan seuraavaan työhön, joka koittaa huomenna. Paperityötä sekin on, mutta siihen lisätään listoja sekä pc-sovellus. Saa nähdä mitä siitä sitten tulee, onneksi kirjoitin sentään ohjeet ylös huomista varten.

Nyt parin päivän jälkeen töissä on ihan mukavaa ollut vaikkakin välillä turhauttavaa. Paljon tekisi mieli jo päästä kentälle, mutta hoidetaan tämä toimistojakso nyt ensin alta pois. Kuitenkin työpaikkana on Signal 8 erittäin mukava ja ihmiset ovat ystävällisiä ja auttavat tarpeen tullen. Tästä sitten huomiseen..!

1 kommentti:

  1. Moi! Se kuuluu se paperityökin normaaliin työelämään, mutta etteköhän te pian pääse kentällekin. -Ilona

    VastaaPoista