maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kolmas viikko käyntiin

Maanantai jälleen ja kolmas viikko pyörähti käyntiin. Töissä kävi hyvin ja pääsin yläkertaa vihdoin ja viimein. Alakerta ja työt jäivät taakse ja uusi alku näkyvillä.

Yläkerrassa maanantai oli tavalliseen tapaan erittäin hiljainen eikä oikeastaan töitä ollut. Viime maanantaina opittuja lomien lisäämistä tietokantaan. Lomia tosin ei tarvinnut lisätä kun muutamalle henkilölle, joten se siitä työnteosta. Lisäksi Paulan kanssa päästiin korjaamaan työvuorolistoja viimeviikolle ja edelliselle viikolle. Helppoa tuokin oli kun idean ymmärsi. Tätäkin työtä kesti jokunen kymmenen minuuttia ja sitten taas loppuikin työt.

Ruokatauon jälkeen oli taas vain istumista ja odottamista. Iltapäivälle ei ollut mitään muuta tehtävää kuin työntekijöiden nimet listaamista excel-taulukkoon. Ja myöhemmin Josef toi piirivartijoiden lokikirjan johon piti vetää viivoja. Ohjeeksi tuli 10sivua, mutta kuudennen jälkeen Floyd sanoi, että kello on jo noin paljon että lähe vaa. Vaikka miten yritin saada tehdyksi kaikki kymmenen sivua niin yhdeksään jäin, jonka jälkeen sitten pääsin lähtemään.

Koska oli maanantai niin matkat kumpaankaan ei sujunut ihan ongelmitta. Aamulla bussi oli myöhässä noin 20 minuuttia ja kerittiin kuitenkin yhdeksäksi töihin. Töistä lähtiessä katsottiin että X1 menee lentokentän suuntaan ja sillä pääsee kaupan viereen. Hypättiin Paulin kanssa bussiin ja liikkeellä se vaihtoi numeroa X2:een ja jonnekin ihan väärään suuntaan. No ei muuta kuin ulos seuraavalla ja toisella bussilla takaisin päin sairaalalle. Josta sitten seuraavaan bussiin jolla vihdoin päästiin kaupoille. Kaupan kautta seuraavaan bussiin ja kotiin...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti