keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Mielenkiintoiset bussiajelut ja eksymiset

Eilen elikkäs siis tiistaina oli paikallinen pyhäpäivä joten ei ollut tapaamista Stage Maltan kanssa. Sen sijaan päätimme lähteä muiden vaihdossa olevien kanssa rannalle grillaamaan. Tosin se idea jäi vähän taka-alalle sillä rannalla oli melko pilvinen ja tuulinen. Porukkaa oli koolla kyllä ihan mukavasti ja sai ihan kivasti tietoa muiden kokemuksista vaihtoajasta, mutta menee vielä jonkin aikaa ennen kuin kaikkiin kerkiää tutustumaan.

Matka tuonne Golden Bayhyn kesti kokonaisuudessaan nelisen tuntia. Se kertoo paikallisesta bussi järjestelmästä, tosin tunnin kauppareissu siinä vei myös osan ajasta. Takaisin päin lähtiessä ensin joutui odottamaan tunnin verran varmaan ja kun vihdoin bussi tuli niin ihmisiä oli enemmän kun tarpeeksi pyrkimässä samaan bussiin. Bussilla sitten varmaan tunnin verran takaisin Vallettaan josta bussilla takaisin asuntolalle.

Tämän päivän bussiajelut kohdistui tapaamiseen Stage Maltan kanssa. Hyvin oli reissu suuniteltu, mutta kun bussia piti vaihtaa tajusin olevamme väärässä bussissa, mutta onneksi kuitenkin menossa oikeaan suuntaan. Tulipahan sitten vielä yksi vaihto siihen väliin. San Giljanista sitten kolmanteen bussiin ja kohti Stage Maltan toimistoa kohti. Eipä se niin helppoa ollutkaan. Ekan kerran oikeasta pysäkistä ohi ja toisenkin kerran. No kolmas kerta toden sanoi ja oikealle pysäkille. Sitten kävellen kohti oikeaa suuntaan vain todetaksemme, että väärä suunta. Onneksi eräs mukava vihanneskauppias osasi auttaa oikeaan suuntaan ja näin löysimmekin perille, vihdoin ja viimein.

Näkymiä Stage Maltan toimmistolta
Paperitöiden jälkeen oli aika lähteä takaisin Vallettaan. Onneksi tämä bussimatka sentään meni kerralla purkkiin. Vallettaan syömään ja siitä sitten takaisin asuntolalle. Tosin ei tämä viimeinenkään pätkä ongelmitta mennyt kun pysäkistä mentiin jälleen kerran ohi! :D

Paluu matkan kuvasatoa
Ehkäpä huominen työmatka sujuu paremmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti