maanantai 6. huhtikuuta 2015

Viikonlopun meininkiä ja työn iloa!

Noniin viikonlopun yli on päästy. Viikonloppu meni rauhallisesti ja lähes tulkoot kokonaan kämpillä. Perjantaina tosiaan koko päivä meni kämpillä ollessa ja empä tainut terassia pidemmällä käydä edes, semmoinen laiska päivä.

Lauantaina käytiin Paulin, Tuijan ja parin muun vaihossa olevan kanssa Vallettassa kuvailemassa ja pyörimässä. Siellä päädyttiin sitten hevoskärryjen kanssa ajelulle katselemaan paikallisia nähtävyyksiä mukavan oppaan kanssa joten ihan hyvä reissu!

Maisemia 1

Maisemia 2

Maisemia 3
Sunnuntaina tulikin aamusta lähdettyä lentokentälle kuvailemaan lentokoneita. Pitkä aikainen harrastus ja pääsi onneksi Maltallakin jatkamaan tätä harrastusta. Bussilla perille ja kävelyä jokunen sata metri ja siinä sitten päivä vierähtikin mukavasti. Taisi siinä mennä varmaankin yhdeksän tuntia matkoineen.

Ait Malta joka on kentän suurin operaattori.
Sitten ensinmäinen kunnon päivä töissä. Töihin siis yhdeksäksi joten 7.48 bussilla kohti Sptar:n pysäkkiä josta sitten kävellen Signal 8:n ovelle. Tänään työtehtävät jakaantui siten, että Paulin kanssa olimme "Operation Centerissä" jossa oli Floyd ja David. Alkuun Floy näytti millainen PC-sovellus heittä on käytössään ja miten sitä suurin piirtein käytetään. Melko tylsistyttävää oli ruokailuun asti, kun maanantait ovat hiljaisia päiviä kuulemma ja ei ollut meille tehtäviä. Pauli lähti Davidin kanssa autolla johonkin ja lähdin syömää sitte läheiseen kahvilaan. Ruokiksen jälkeen pääsin sitten tekemään yhden viikon työlistan erääseen kohteeseen, joka vaikutti aluksi vaikealta ja sekavalta, mutta oli loppujen lopuksi melko helppoa. Sen lisäksi pääsin piirtämään viivoja muutamaan vihkoon joiden tarkoitus jäi vielä epäselväksi.

Ensimmäisenä kunnon päivänä pääsi tutustumaan töissä uusiin ihmisiin ja pääsi kiinni toimintaan suurin piirtein. Joten eiköhän huomenna tule lisää uutta opittavaa. Tänään unohtui kysyä kuvien otosta joten en ottanut sitten kuvia töissä, joten pitääpi huomenna yrittää muistaa kysyä. Näillä mennään kohti toista viikkoa!

1 kommentti:

  1. Moi! Kivoja kuvia ja varmaan se työkin siitä tosiaan mmonipuolistuu. Mukavaa toista viikkoa :) -Ilona

    VastaaPoista