torstai 21. toukokuuta 2015

Viimeiset työpäivät

Paceville
Niin vain kävi että työpäivät loppuivat vaihtojaksolta. Tällä viikolla tiistaina oli toimistopäivä ja teemana liimaa-leikkaa-askartele. Päädyin leikkaamaan paperilappuja joissa luki Party Token. Näitä tuli leikata koska pomon synttäri bileet olivat keskiviikkona Pacevillessä. Lisäksi tiistaina oli kirjeiden kirjoittamista uusille työntekijöille, jotta he tulisivat allekirjoittamaan työsopimuksensa. Näiden lisäksi oli alakerran respassa oloa. Jossa oli jälleen mielenkiintoinen asiakaspalvelutilanne. Eräälle työntekijälle oltiin sanottu, että hän voi tulla hakemaan palkkakuitin toimistolta. No ei siinä mitään, katsotaan löytyykö muiden joukosta. No ei löytynyt. Useamman kerran katsoin ja ei löytynyt. Tässä kohtaa ei auttanut kuin pahoitella ettei sitä palkkakuittia ole siinä ja en voinut kysyä muilta kun kaikki olivat kokouksessa. Asia kuitenkin ratkesi sillä että yhteystiedot ylös ja pyytää Kimiä soittamaan hänelle. No sitten jatkui Party Token lappujen leikkaaminen ylhäällä.

Keskiviikkona työvuoro olikin Baystreetillä jälleen ja luvassa paikallisvartiointia. Vuoro alkoi tavanomaisesti eli kierroksella. Tällä kertaa kun olin jo aiemmin kohteella aloittamassa vuoroa niin tehtiin hieman pidempi kierros. Kuitenkin tällä kertaa kun tiesi toimintatavat niin vuoro meni hitaammin kun ei ollut uutta tietoa. Tällä kertaa myös paikkarilla oli hälytyksiä useita joten oma aika meni valvomossa katsellessa kameroilla ympäristöä. Koho kohta oli kun palohälytys soi ja se osottautui tahallisesti aiheutetuksi. Joku oli painanut paloilmoitinpainiketta. Sitä sitten alettiin kameroista katsomaan, että kuka oli se joka painoi nappia. Harmiksemme emme saaneet tekijää kiinni, koska joku oli jättänyt palo-oven auki ja valo tuli kameraa vasten. Lisäksi parkkipaikan porttien ohjausjärjestelmä kuvitteli parkkipaikan olevan täysi ja näin ollen ei autoja enään päässyt sisätiloihin parkkiin. Tässä aiheutui pieni sekaannus kun ei ollut tarkkaa tietoa miten tilanteessa tulisi toimia. No onneksi parkkihallista oli juuri pari autoa lähdössä ja näin ollen nuo sisälle pyrkivät pääsivät parkkiin. Myös ongelmia oli ulos yrittäneillä autoilla kun puomi ei vain auennut. No paikkari oli koko ajan tulossa valvomolle näyttämään miten tehdään uusi avauskortti. Mutta juuri kun paikkari pääsi, puomi aukesi ja se siitä kortin tekemisestä. Ja tämän jälkeen lähdimme kierrokselle yhdessä, joka kuitenkin loppui ennen kuin alkoi. Lisäksi myös vuoroni oli lähes lopussa joten paikkari päästi minut kotiin.

Keskiviikkona illalla olikin sitten bileet tiedossa. Pomon synttäreitä juhlittiin Pacevillessä ja sinne myös meidät oltiin kutsuttu. Sinne lähdettiin illalla sitten ja ei siellä kauhean kauan jaksettu olla kun lähdimme takaisin kämpille. Koska torstaina oli vielä työpäivä ja työvaatteiden palautus.

Zebbug melkein meidän ovelta kuvattu
Torstaina sitten vuorossa olikin The Point. Tarkoitus oli vähän myöhemmin kuin normaalisti, koska edellisenä iltana oli nuo pomon synttärit. No suunnitelmaksi se jäikin. Mater Deille päästiin Paulin kanssa ja siitä oli tarkoitus ottaa bussi X2 tai 202 töihin. Kyllähän niitä busseja siinä tulikin sen reilun puolentoistatunnin aikana, mutta kaikki olivat niin täynnä ettei kuljettajat ottaneet kyytiin. Tässä kohtaa päätimme, että lähdetään toimistolle, koska matka olisi kestänyt työpaikalle joka tapauksessa 20min ainakin ja kello oli jo tuossa lähes 11. Kun tuonne The Pointiin olisi päässyt niin melkein heti olisi pitänyt lähteä jo takaisin Birkirkaraan palauttamaan työvaatteet. Joten järkevämpää oli lähteä suoraan toimistolle. Ensin siellä oltiin että mitä täällä tehdään, mutta kun bussien tilanteen kerrottiin tulikin ihmettelyä että miten jaksoimme melkein pari tuntia odottaa. Ei muuta kuin vaatteiden vaihto ja palauttaa työvaatteet ja tekemään viimeiset paperit valmiiksi. Sitten vielä syömään kakkua kun pomon oikea syntymäpäivä oli vasta tänään.
Lisää kakkua

Kun kakkua oltiin syöty saatiin lähteä ja näin ollen oli viimeinen työpäivä pulkassa. Tosin huomenna vielä mennään käymään toimistolla, koska Stage Malta kun ei sähköposti viesteihin tunnu vastaavan kuin useiden päivien viiveellä, niin käydään tulostamassa vielä boarding passit paluulennoille. Huomenna siis Stage Maltan loppu tapaamiseen ja sen jälkeen toimistolle. Sitten olisi kaikki pulkassa ja armoton pakkaaminen hampaat irvessä. Vain kolme päivää jäljellä Maltalla, kohta tämäkin on loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti